Hoppa till sidans innehåll

Sista chansen att bli speaker

07 OKT 2020 21:51
Utbildning i Stockholm 7:e november.
  • Uppdaterad: 07 OKT 2020 21:51

Ett uppdrag som speaker innebär att vara publikens bästa vän, men också hjälpa till att ge våra spelare den uppmärksamhet som de så väl förtjänar. Förhoppningsvis kan dina insatser bidra både till nya intresserade till vår idrott, och till att spelarna lämnar SM-tävlingen med en lite bättre känsla. Du har i ditt uppdrag förhoppningsvis fått utlopp för ett engagemang och tillfredsställelse över att hjälpa andra till uppmärksamhet. 

I Svenska Bangolfförbundets Visionsdokument mot 2025 ingår att arbeta mot att föra ut sporten på många sätt. Ett viktigt skyltfönster är våra SM-tävlingar. Därför finns i Visionsdokument 2025 med att vi ska utbilda speakers med inriktning mot våra SM-tävlingar. 

Du har fortfarande möjlighet att bli speaker! Vi har efter tidigare efterlysning, rekryterat fem personer som ska gå kursen. Vi utbildar dock gärna flera, särskilt som vi tror att det kommer att dröja tills vi har möjlighet att erbjuda något liknande igen. Kursen är avgiftsfri och vi betalar även dina omkostnader. 

För att göra en intresseanmälan till kursen, som kommer att gå i Stockholm lördagen den sjunde november, mejla This is a mailto link  Mejla så snart som möjligt, men absolut senast 24 oktober. Det går också bra att nominera någon som du tror skulle passa för uppdraget. Vi återkommer till alla som hört av sig med besked om plats.   

Kursen kommer delvis att hållas av Utbildningskommitten, men framförallt av Jessica Falkman som bland annat är speaker på Djurgården Hockeys hemmamatcher och tidigare även fotbollslandskamperna på Friends Arena. 

Läs gärna hela Visionsdokumentet 2025 här.

Skribent: Christian Eriksson
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-3 300x423.pngExtramaterial.
Resultatlänkar
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png