Hoppa till sidans innehåll

FÖRLÄNGD ANMÄLAN TILL ÅRSMÖTESHELGEN

04 MAR 2022 14:43
Förbundet har arbetat hårt för att få till ett mycket bra seminarium. En dag full av nya inputs och möjligheter till kunskapsutbyten och dialoger.
  • Skapad: 04 MAR 2022 14:43

Seminariets innehåll varierar allt ifrån insikt i nya trender i bangolfvärlden med Pasi, till presentationer från våra partners. Det kommer även finnas möjlighet att träffa vår nya GS, Helene Lindahl.

Arbetet med våra partners i förbundet har tagit fart och vi ser även ljust på framtiden. I dialogen med våra partners har de uttryckt en stor önskan om att få presentera sina erbjudanden till våra distrikt och föreningar. Ni är nyckeln till våra samarbeten och vi ser därför att det är av stor vikt att ALLA deltar i dessa presentationer. För framtida avtal är det viktigt att kunna påvisa att Bangolfsverige är en sport som genererar stort engagemang från våra distrikt och föreningar. På så sätt kan vi sluta fler partners till oss, som både genererar ekonomi och produkter som vi verkligen har nytta av.

Under helgen finns det även möjlighet att på ett demokratiskt sätt vara med och påverka framtiden för svensk bangolf. Förbundsmötet är hjärtat till alla beslut och med er närvaro och era åsikter kan vi ta bangolfen till nya höjder. I samma egenskap som texten med partners, är det viktigt att så många föreningar deltar på förbundsmötet för att vi ska kunna få ett så enhälligt och rättvist genomslag. Deltar man inte på årsmötet så har man inte möjligheten att påverka beslut som berör vår gemensamma verksamhet framåt.   

I och med texten ovan så har vi valt att förlänga anmälan till seminariet med en vecka. Sista anmälningsdag till seminariet är alltså den 12 mars. Vi vill dock understryka att boendet med bokningskod i tidigare utskickad inbjudan gäller endast till och med den 5 mars. Därefter bokas boende i mån av plats, alternativt på annat hotell i Borås. Det ska samtidigt som anmälan till seminariet skickas med om ni vill ha lunch på lördag och söndag, samt middag på lördag.

Förbundsstyrelsen har beslutat att ge varje närvarande förening 1 000 kr i bidrag. 

Se tidigare nyheter kring förbundsmötet nedan:

 

Årsmötesseminarierna spikade

https://www.bangolf.se/NYHETER/forbundsnyheter/arsmotesseminariernaspikade/

Förbundsmötet 2022

https://www.bangolf.se/NYHETER/Nyheter/forbundsmotet2022/

Under länk nedan uppdaterar vi dokument löpande

https://www.bangolf.se/FORBUNDET/forbundsmotet/Inbjudan/

Skribent: Magnus Lampert
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png