Hoppa till sidans innehåll

HCP-online nu åter slutberäknat

02 SEP 2020 10:59
Rankinglistorna är uppdaterade.
  • Skapad: 02 SEP 2020 10:59

Under några veckor har SBGF tillsammans med leverantören för HCP-online felsökt rankingberäkningen i HCP-online. Det var i samband med en flytt av systemet till en cloudtjänst från Microsoft kallad Azure, som rankingberäkningen som görs natten till torsdag varje vecka slutade fungera. Flytten till Azure gjordes redan i våras men den uteblivna rankingberäkningen upptäcktes inte förrän när tävlingssäsongen kom igång igen efter Covid-19. Problemen var allvarligare än vad som först kunde befaras då koden fick skrivas om för att fungera ordentligt på den nya cloudplattfomen. Nu är detta jobb gjort och rankingberäkningen är körd i produktionsdatabasen.

Från förbundets sida har vi gjort stickprov beräkningar på rankingar, HCP och PAR för ett antal spelare men vi skulle uppskatta att få in tips på misstänkta fel. Notera också att rankinglistorna nu ser väldigt annorlunda ut än i våras då många spelare försvunnit från listorna då de inte har spelat tillräckligt många tävlingar det senaste året. Detta kommer troligen justeras av sig själv när vi nu kommer igång och tävlar mer kontinuerligt igen. Ny Sverigeetta första veckan i September är Alexander Dahlstedt, Tantogården.

Skribent: Mats Nilsson
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png