Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan till Höstlövet i Eskilstuna, den 29 okt - 1 nov. Sista anmälan senast 18 sept.

18 AUG 2020 10:10
Inbjudan till läger- och utbildningsdagar i Eskilstuna
  • Uppdaterad: 18 AUG 2020 10:10

Se inbjudan i pdf

INBJUDAN 

ARRANGEMANG HÖSTLÖVET

LÄGER & UTBILDNINGSDAGAR

I ESKILSTUNA 29 oktober - 1 november

För vem? Ungdomar, juniorer och nyblivna seniorer, som fyller 7–25 år innevarande år, som vill träffas, ha kul och utvecklas som bangolfsspelare. Vi vill göra det möjligt att träffas över åldergränserna, men kommer att dela in i olika grupper efter ålder/ behov och anpassa aktiviteter/utbildning efter det.  Spelar ingen roll om Du är nybörjare eller har hållit på några år. Då det i år varken är någon Europacup eller något mästerskap så ser våra möjligheter till att få med riktigt bra ledare ljusa ut.

Vi förväntar oss att det för ungdomar, som är under 16 år, finns med någon som tarvuxenansvar, förälder och/eller ledare, som också hjälper till på lägret vid behov.  Bra att vara minst två, ifall någon skulle bli sjuk. Klubbar kan ju även hitta gemensamma lösningar. Tänk på att en del yngre ledare, kan välja att vara deltagare på lägret och kommer då att ha andra scheman.

Anmäl senast 18/9 gäller både deltagare och ledare/förälder.

Speciellt för i år är att vi eventuellt kommer behöva begränsa antalet deltagare. Anmäl er därför så snabbt som möjligt!

Kolla med klubben vem som anmäler. Anmälan sker via denna länk. Anmälan är bindande efter 18/9. Viktigt att datumet respekteras! Vi kommer att avsäga oss alla rum efter det datumet. Först till kvarn gäller.

Pris: Max 1800 kr/person exkl. resor faktureras klubben (gäller både för deltagare, ledare, föräldrar och ev. syskon) i efterhand av SBGF.  OBS! Ingen kan välja att själva boka ett boende och samtidigt vara med på lägret. I avgiften ingår utbildning och andra aktiviteter, boende tre nätter, tre middagar, samt luncher fredag & lördag. Lägret är subventionerat genom pengar från Idrottslyftet. För de som bor hemma, är det halva priset.

Boende är reserverat på hotell Bolinder Munktell. INGA BOKNINGAR direkt till hotellet, enligt deras önskemål och även Ungdomskommitténs, då vi vill hålla ihop det hela. Vi gör rumsindelning och kommer att ha tjejboende, om så önskas.

Resor ordnar Ni själva, förslagsvis samordning i klubb & distrikt. Boka ev. tåg i god tid, då många reser på höstlovet. För svenska klubbar, som har mer än 50 mil, kommer ev. ett resebidrag att kunna sökas. Vi meddelar aktuella klubbar.

Tid och plats mm.  Drop-in-träning fråntorsdag (max 50 personer per anläggning) kl. 10.00, i MunktellArenans två anläggningar, filt och EB. Middag serveras kl. 17.00 på hotellet. Vi kommer att ha en gemensam uppstart av lägret, i dagsläget är det dock oklart vart vi kan ha det under rådande omständigheter. Hotellet ligger cirka 150 meter ifrån banorna. Avslut söndag ca kl. 12.00.  

Mer info och program, kommer efter anmälan. Håll utkik på vår Face Book sida. www.facebook.com/LarDigSpelaBangolf/ där Du även kan ställa frågor, eller mejla This is a mailto link Ta gärna del av vår policy innan anmälan.

Med vänlig hälsning/Svenska Bangolfförbundets Ungdomskommitté

Jesper Lindberg, Marcus Lindström, Fredrik Tagesson,Eddie Söderlund, Linus Fransson

Skribent: Mats Nilsson
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-2 300x423.pngExtramaterial.
Att rapportera LOK-stöd, Fritidsbanken och strategisk plan
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png