Hoppa till sidans innehåll

Jan-Åke Persson slutar som utvecklingskonsulent

26 FEB 2021 09:00
Lämnar sin tjänst efter ca nio år.
  • Skapad: 26 FEB 2021 09:00

I nästan nio år har Jan-Åke Persson jobbat som utvecklingskonsulent i Svenska Bangolfförbundet. Han har nu valt att sluta sin anställning i förbundet och gör sin sista arbetsdag, idag (läs; fredag den 26 februari).

När Jan-Åke anställdes den 1 maj 2012 stod det följande;

Jan-Åke är känd av de flesta som är aktiva inom bangolfen. Han har en diger meritlista som spelare. Så sent som för en dryg månad (NM Liepaja 2012) sedan blev han nordisk mästare för oldtimers med tävlingens bästa resultat (OBS! Jan-Åke var den enda spelaren som hade blått i snitt)

En mera ingående presentation av Jan-Åke kommer vi säkert att få läsa i tidningen Bangolf (Nr 3, 2012 sid 22).

Jan-Åkes titel är utvecklingskonsulent och han kommer att ha ett brett arbetsområde där idrottslyftet och föreningsutveckling är högprioriterat.

Vi är mycket glada att vi kunnat knyta till oss Jan-Åke och vi tror att hans mångåriga erfarenhet som bangolfare och föreningsaktiv ska vara en god grund att stå på i det nya jobbet.

Den beskrivning har stämt väl in på Jan-Åke. Hans erfarenhet och kunskap har hjälpt Svenska Bangolfförbundet under många år. När jag själv började våren 2017 som Generalsekreterare fick jag stor hjälp av Jan-Åke. Vi har haft flera diskussioner genom de senaste åren på kansliet, då vi bollat olika idéer mellan oss.

Som spelare var Jan-Åke en av de bästa när jag började spela i mitten av 1980-talet. Jag minns främst ett möte, den 25 juli 1990, som nybliven junior ställdes jag mot den stora stjärnan, Jan-Åke Persson, Sjöviken IF på Nattmaran i Hjelmsjö. Det var en cuptävling, med ca 90 deltagare och redan i första omgången skulle jag möta honom. Jan-Åke vann matchen med 33-34.

Svenska Bangolfförbundets ordförande, kassör och undertecknad hade ett digitalt avslutningssamtal med Jan-Åke Persson under torsdagen 25/2 och tackade honom för åren som varit. 

TACK JAN-ÅKE för dina arbetsinsatser och lycka till i fortsättningen!

Skribent: Mats Nilsson
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png