Hoppa till sidans innehåll

Kommittéledamöter sökes

06 JUL 2020 11:54
Ta chansen att jobba med barn- och ungdomsfrågor i förbundet.
  • Uppdaterad: 06 JUL 2020 11:54

Ungdomskommittén i Svenska Bangolfförbundet söker flera kommittéledamöter.  Uppdraget är ideellt och drivs av viljan att bidra till svensk bangolfs utveckling. Nu söker vi flera personer som vill vara med i arbetet under 2020 och framåt.

Tyvärr har en ledamot valt att hoppa av kommittén pga. att hon fått en utökad tjänst på sitt arbete och känner att tiden inte räcker till för att fortsätta i Ungdomskommittén. Den personen är Charlotte Dybro, Skellefteå BGK som varit med i kommittén i några år. Vi tackar Charlotte för hennes fina insatser under åren och hennes sista uppdrag blir Ungdoms-SM i Umeå i år.

Ungdomskommittén med hjälp av barn- och ungdomskonsulenten, Eddie Söderlund jobbar bland annat med att bibehålla samt få flera barn och ungdomar till vår sport. Projekt som det jobbas årligen med är bangolfinstruktörsprojektet och våra lägerverksamheter som t ex Höstlövet.  Kommittén planerar och jobbar med olika ungdomstävlingar som 3-manna och Ungdoms-SM. Detta var endast ett axplock på vad kommittén sysslar med.

Kan detta vara något för dig eller har du tips på någon som du tror skulle passa? Har Ni några frågor eller funderingar, så hör av dig till This is a mailto link eller 0734-207 661

 

Skribent: Mats Nilsson
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png