Hoppa till sidans innehåll

Nya medlemmar

15 JUL 2020 09:56
Nu kan nya bangolfare testa vår digitala introkurs.
  • Uppdaterad: 15 JUL 2020 09:56

Svenska Bangolfförbundets Utbildningskommitté har tagit fram en webbaserad introkurs. Kursen innehåller en presentation av sporten, några av våra vanligaste regler samt tekniktips. I dagarna har alla spelare som tagit ut licens under 2019 eller 2020 fått en inbjudan till kursen, under förutsättning att deras förening lagt in en e-postadress till medlemmen vid registrering i Idrott Online. 

Föreningar kan ha nya medlemmar, vilka inte har tagit ut tävlingslicens. Om man har  nya medlemmar som man tror skulle ha nytta och glädje av kursen, så finns möjlighet för dem att få en egen användare. Vi behöver då att ett mejl skickas till This is a mailto link innehållande medlemmens namn och den e-postadress till vilken kursanvändaren ska knytas. Även personer i föreningarna med uppdrag att ta hand om nya medlemmar kan ges användare.

Kursen är avgiftsfri. Tillgången är dock begränsad fram till och med sista augusti, då varje deltagare och månad är förknippad med en kostnad. Den kostnaden står dock Svenska Bangolfförbundet för. Man väljer själv vilka delar som man vill genomföra. Då kursen är webbaserad så tar man sig igenom den i valfri takt. Deltagarna som genomför den kommer att ombes att fylla i en utvärdering efter kursen för att vi ska kunna arbeta vidare med kursen.

Kursmaterialet är främst gjort med vuxna i åtanke. Det är tveksamt om konceptet med webbkurs tilltalar ungdomar.

Skribent: Christian Eriksson
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png