Hoppa till sidans innehåll

Nya restriktioner.

03 DEC 2021 13:31
Beträffande Corona-situationen och nya restriktioner.
  • Skapad: 03 DEC 2021 13:31

Sedan den första december har man återigen infört restriktioner som berör idrottsrörelsen. Det handlar om uppvisande av Covid-pass vid evenemang som lockar fler än hundra åskådare. Man ska dock notera att de utövande, domare och andra funktionärer inte räknas in bland de hundra. Noterbart är att detta gäller vid inomhusevenemang.

Från Svenska Bangolfförbundets sida följer vi naturligtvis utvecklingen mycket nära och får kontinuerligt uppdateringar från Riksidrottsförbundet. 

Det har under senaste tiden förekommit en del spekulationer och frågeställningar inför kommande tävlingar och om vad som gäller. 

I dagsläget finns inga regler eller restriktioner från vare sig Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet eller Svenska Bangolfförbundet för att kunna arrangera och genomföra en tävling. Den enda som vi kan se att den hypotetiskt kan appliceras på vår idrott är just den med åskådarantal och Covid-pass. Dock är det inte helt troligt att vi har över hundra personer som åskådare. 

Styrelsen i SBGF vill dock ändå trycka på vikten av sunt förnuft kring arrangemang. Tänk på att hålla avstånd, undvika folksamlingar, låta bara en person i gruppen sköta protokoll och att stanna hemma vid minsta symtom.

För kännedom så kommer SBGF styrelse ha ett styrelsemöte måndagen den 13 december och om det skulle vara aktuellt så kommer frågan om restriktioner, regler för bangolfen att diskuteras.

Vi ber samtliga våra spelare och klubbar att noga följa nyhetsuppdateringen i alla typer av media för att hålla er ajour med eventuellt nya regler och restriktioner som kan komma på kort varsel.

Eventuella frågor besvaras av vår Generalsekreterare Mats Nilsson.

Skribent: Mats Nilsson
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-1 300x423.pngExtramaterial.
Se bilder från Inomhus-SM Lyssna på Mediaspikens podcast med avsnitt av den nya generalsekreteraren Lena Lindahl samt med Carl-Johan Ryner
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png