Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från kansliet

15 APR 2021 11:18
Uppdaterade tävlingsbestämmelser, idrottsmedel, kommittéledamöter m.m.
  • Skapad: 15 APR 2021 11:18

ToRK har uppdaterat våra tävlingsbestämmelser per den 15 april 2021. Ändringarna är i röd text.

Tävlingsbestämmelser (PDF 210415)

   
   
   

På Svenska Bangolfförbundets (SBGF) konstituerande styrelsemöte, måndag den 12 april valdes Mats Söderkvist in i Utvecklingskommittén samt Mari Aldrev i Ungdomskommittén. Styrelse och kommittéer (PDF 210413)

Det beslutades även att Mats Söderkvist och Mats Nilsson ska representera SBGF på kommande Riksidrottsmöte (RIM) den 28-30 maj i Stockholm alternativ ett digitalt möte.

Nästa styrelsemöte för SBGF är den 26 april där bland beslut kommer fattas om tävlingar för juni månad samt Oldtimer-SM.

   
   
   

SBGF har skrivit nytt anställningsavtal med Magnus Lampert. Från och med den 1 juni kommer han att vara heltidsanställd i förbundet med kontor i Hudiksvall.

   
   
   

Idrottsmedel finns att söka för föreningar i Idrottonline, läs mer: https://www.bangolf.se/IDROTTSLYFTET/

Det som går att söka nu är "Utveckla Svensk Bangolf" samt "BI-marknadsföring", men fler projekt kommer att läggas upp inom kort. Ett nytt projekt är "Superfys" som beskrivs av Magnus Lampert enligt nedan;

Projektstöd IF – Superfys 

Superfys är en satsning som är inriktad mot fysiskträning för barn och ungdomar. Ni som förening kan därför ansöka om att er klubb får denna fantastiska möjlighet och utbildning. En bangolfinstruktör kommer till er förening där utbildningen genomförs under 4–5 träffar á 1,5 h, spridda över ca. 6 månader. Målgruppen är alla mellan 7-25 år.

Träningen sker på ett lekfullt men effektivt sätt. Ingen förkunskap behövs. På träningsträffarna får du information om hur du konditions- och styrketränar på bästa sätt för din ålder. Du får också information om hur du utvecklar balans, motorik, uppfattningsförmåga och reaktionssnabbhet. Är ni många i er klubb, då kan det förekomma gruppindelningar utifrån ålder. 

Bangolfinstruktören från er region är den ledare som håller i träffarna och ser till att dessa bokas, planeras och utförs. Ni får även ett träningsprogram där vi följer upp hur det går mellan träffarna. 

Med detta projekt tror vi att vi kan öka den fysiska statusen i vår sport. Dessutom göra våra barn och ungdomar medvetna på hur viktigt dessa egenskaper är för att bli bra på något, oavsett vad. Förhoppningen är att detta projekt även ska ge spelarna en förbättrad spelupplevelse genom mindre antal slag och en starkare känsla efter varje rond.

I detta projekt får de möjlighet att träffas utan en klubba i handen. Det tror vi kan vara bra för att lära känna varandra på ett helt annan nivå. Vi tror också att spelarna i klubben kommer trigga varandra och att det blir en positiv effekt i den fysiska träningen. 

Vill ni ha mer information kring projektet? Då kan ni höra av er till sportchefen Magnus Lampert, han hjälper er med att besvara era frågor.

   
   
   

Bangolftidningen, BANGOLF Nr 1, 2021 är godkänd för tryckning. Den beräknas komma i Er brevlåda den 30 april. Det aktuella numret handlar bland annat om två bangolflegender, Värdskap, Nya Ungdomskommittén m.m.

Redaktionen för tidningen BANGOLF tar tacksamt emot tips på vad kommande nummer ska innehålla. Skicka Era tips till This is a mailto link

Skribent: Mats Nilsson
E-post: This is a mailto link

TIDNINGEN BANGOLF

som interaktiv pdf 
Klicka på omslaget för att läsa

Omslag 2022-3 300x423.pngExtramaterial.
Resultatlänkar
Läs äldre nummer av tidningen här
ANSLAGSTAVLAN
_________________ 

Waypoint Be your brand button

HCP-Online 190

Facebook 190

Camera 190

GAMMAL FOTOSIDA

Yotube.190

Vimeo logo

SISU

RB_puff_170

 

 

 

 

 

 

 

 besöksräknare 

besöksräknare

Postadress:
Svenska Bangolfförbundet
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Besöksadress:
H-Huset, Håstaholmen
824 42 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 0730477557
E-post: This is a mailto link

Se all info

Outlook-rjrqmpbr.png