Höstlövet är slut för denna gång och alla har sagt hej då till kompisar och till Eskilstuna.

Det har varit 4 dagar med väldigt mycket aktiviteter för såväl ungdomarna som för ledare och föräldrar. Ett stort projekt som Ungdomskommittén även denna gång fått ihop på ett fantastiskt sätt med allt ifrån schemat med träningspass, föreläsningar och aktiviteter till mat och övrig logistik.

Förutom träningspass på både filten och eb:n så har det varvats med förläsningar av Carl-Johan Ryner, Fredrik Tagesson och Staffan Lundblad. Under Staffans pass då det handlade och regler, vett och etikett så kom även de yngsta deltagarna med kluriga frågor till Staffan och han måste nog hem och fundera på en del av dem 🙂 Lördagskvällen bjöds det på filmkväll för grupp 1 och de två övriga grupperna promenerade in till centrum för bowling.
Barn och ungdomar verkar nöjda och glada och många har fått nya kompisar. Att flera kommer att hålla kontakten blev väldigt tydligt på hemvägen, då det ”plingade” i mobilerna i flera timmar – även det känns som en mycket viktig del av Höstlövet!

Lägret avslutades vid lunchtid på söndagen med den obligatoriska 3-mannatävlingen, då en från varje grupp (1-3) bildar lag. Det blev en kombitävling (filt/eb) där de två bästa resultaten på varje bana räknades. Resultaten var jämna – det vinnande laget hade 118 slag följt av två lag på 120 slag (sudden fick avgöra).
Vinsten till spelarna var en byggsats till varsitt pepparkakshus och alla såg nöjda ut med detta.

Med olika slags väderleksrapporter under helgen så hoppas vi nu att alla är hemkomna och säger välkomna tillbaka nästa år!

Fotoalbum från lördagens aktiviteter

Fotoalbum från söndagens tävling