I år deltog 8 lag från 5 distrikt när Tjejfemman spelades i BGK Jönköpings inomhushall. 

Stämningen i hallen har varit hög under både träning och tävling. Att träffas på denna tävling ger mycket glädje och energi genom kära återseenden och nya bekantskaper.
Nytt detta året var att det erbjöds en föreläsning/workshop i mental träning med Britt-Marie Syrén. Den blev välbesökt och uppskattad och vad som kunde uppfattas under första tävlingsdagen så hade deltagarna sugit åt sig och använde sig av verktygen de fått.

Tjejfemman uppmärksammades även av lokal media i form av P4 Jönköping och Jönköpingsposten. som fanns på plats och gjorde intervjuer. De var imponerade över antalet spelare, upplägget och den otroliga bredden av spelare med allt ifrån nybörjare till landslagsspelare.

Efter första tävlingsdagen och 4 omgångar spelade var Mellansvenska 1 i ledningen med 8 poäng följda av 4 lag på 6 poäng var (Sydsvenska 1, Västsvenska Vit, Östsvenska och Västsvenska Blå) och därefter Sydsvenska 2, Mellansvenska 2 och Bergslagen som dessvärre stod utan poäng.

Finaldagen skulle de resterande 3 omgångarna spelas och det skulle bli flera spännande matcher. Vilka som skulle ta hem pokalerna stod inte helt klart förrän sista matchen spelats och då såg tabellen ut enligt nedanstående.

Mellansvenskas lag 1 kunde gratuleras till segern och coach Stefan Viberg tog stolt emot vandringspokalen och spelarna de gyllene pokalerna.


Mellansvenska 1 bestod av (från vänster):
Ginalyn Robertsson, Ingela Eriksson, Lena Brown, Jessica Rosén, Eva Prennfors, Stefan Viberg (coach) och Marie-Louise Tunmats.


Sydsvenska 1 (övre raden från vänster): Katarina Johansson, Helene Björlin, Eva Dürholt, Agneta Harrysson
(nedre raden från vänster): Annelie Lundell, Sandra Walker, Lena Nilsson


Västsvenska Vit (övre raden från vänster): Anneli Niord, Eva Johansson, Lena Hellström, Madelaine Söderlind
(nedre raden från vänster): Jonny Jänsby (coach), Karin Hansson

Här finns resultatlänken: http://ba.bangolf.se/11300/result.htm

Och här finns: foton samlade från tränings- och tävlingsdagar