Det blev en överlägsen seger för paret Annelie och Martin Lundell, som tog hem segern i OT-klassen med 23 slag, blått snitt och i topp på raka listan. I den öppna klassen kämpade sig Jennifer Göransson och Jonas Gustafsson sig till segern med 1 slag tillgodo.

Annelie och Martin var ohotade redan tidigt i tävlingen och tog hem guldet på 178 slag, men bakom dem var det desto jämnare. Här tog Sandra Walker/Göran Widlert hem silvret på 201 slag medan bronset fick avgöras med sudden mellan Marie-Louise Tunmats/Lennart Jansson och Anneli Niord/Mats Jänsby som båda hade 203 slag. Sudden togs hem av ”Mimmi” och Lennart med en spik av Lennart på bana 1.

Jennifer och Jonas var förhandstippade till segern i den öppna klassen, men det krävdes stor kämparanda av dem båda under tävlingen. Ett tag var de en bit ner i listan men med duktiga spelare så var det såklart inte så många slag som skiljde paren åt.
Det var en mycket glad Jonas som slog in spiken på bana 18 och kunde lyfta armarna för seger!

Att det var jämnt syns i resultatlistan, Jennifer och Jonas tog hem guldet på 182 slag före silvermedaljörerna Monika Daniel/Christian Olsson 183 slag och bronset till Alva Kvarnström/Ulf Kristiansson på 184 slag.

Det bjöds alltså på stor spänning och underhållning för publiken under finalvarven där många hade chansen till medaljer.

GRATTIS till alla pristagare och de nya svenska mästarna i mixed!

Resultatlänk Mixed-SM 2023

Foton från tränings- och tävlingsdagar