PRESENTATION AV PARTNERS OCH DESS STRUKTUR

Bangolfförbundet erbjuder en bred plattform för våra samarbetspartners att synas och verka på. Tillsammans med våra föreningar når vi ca. 800 000 personer varje år som spelar minigolf runt om på landets anläggningar. Så som partners med Bangolfförbundet kan ni nå många människor med era produkter och erbjudanden. Vi kan även nå våra medlemmar genom specifika erbjudanden.

Utöver ovanstående möjligheter kan våra partners erbjudas exponering på våra välbevakade tävlingar, allt ifrån SM-Veckan till våra egna SM-Tävlingar och våra landslagsspelare. 

JAKO är förbundets huvudpartner och exklusiv leverantör av förbundets och landslagets klädkollektioner. 

JAKO i sin tur samarbetar med tryckerileverantören Athletic Merch, som kan erbjuda föreningar möjligheten att ta ett helhetsgrepp om föreningskläder. De löser Allt ifrån Webshop, beställning, tryck och leverans. Gör som flertalet av våra föreningar och anslut er förening till en smidig hantering av kläder med JAKO och Athletic Merch. 

City Golf Europe har sedan starten i Örnsköldsvik på 1940-talet hela tiden legat i framkant av utvecklingen. Fler än 2300 minigolfbanor är idag levererade och installerade på olika ställen i hela världen. Sedan början av 2000-talet har dem även levererat över 220 Äventyrsgolfbanor runt om i Europa. De konstruerar och bygger högkvalitativa minigolf- (bangolf) och äventyrsgolfanläggningar för alla sammanhang, fritidsspel såväl som tävlingsspel på elitnivå.

Europcar är vår samarbetspartner gällande hyrbilar. 

SIA Glass är förbundets huvudpartner som levererar helsvensk glass till våra anslutna föreningar.

Vi är den enda rikstäckande glassleverantören som gör all glass i Sverige. Vårt glassmejeri ligger i Slöinge, en naturskön del av södra Halland. Det är här våra kor betar. Det är här vi utvecklar och tillverkar vår glass. Det är här vår själ och historia finns.

Föreningar som ansluter sig till SIA Glass får all support, utbildning och utrustning som behövs för att komma igång. SIA Glass utlovar också en kick-back till föreningarna på såld glass.

NIFO har varit verksamma inom bangolf/minigolf sedan 1986. Företaget ägs och drivs av Johny Forss, som har individuella mästerskapstitlar, både nationellt och internationellt. Sedan 1997 bedriver de egen tillverkning av både nöjes- och tävlingsbanor.

Inget annat företag på marknaden idag, har sålt fler tävlingsanläggningar i Sverige än NIFO. Utomlands har NIFO byggt många banor runt om i Europa. 2008 spelades EM i Finland på banor från NIFO, inför VM 2009 i Danmark var NIFO leverantör av 2 anläggningar. Europacupen 2010 samt VM 2011 spelades på anläggningar byggda av NIFO.